28 жовтня 2020

#ЛюблюЧитати

Осінні канікули тривають, і провести вільний час не тільки весело, але й корисно можна в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 

Бестселер-гра, яка пройшла на «ура» в секторі абонемента, принесла нашим читачам позитивні, радісні емоції та багато цікавої інформації.

Перебуваючи у комфортній атмосфері, діти об’єднались у дві команди, де по черзі відкривали запропоновані рубрики: «Літературний фейк», «Книги у кадрі», «Дрес-код», «Літературній трек», «Читацький коммент» і «Book-історія».



Кожна рубрика містила завдання, яке оцінювалось від 100 до 500 балів. У ході гри підлітки один з одним спілкувались, жартували, а в кінці, підрахувавши бали визначили переможця.

У пригоди на Островах Читання поринули читачі разом із бібліотекаркою читальної зали. Там вони пригадали літературних героїв та улюблені дитячі книжки.



Розшифрували заплутані літературні СMС-ки від книжкових персонажів: Аліси («Аліса в Країні Див»), козенят («Вовк і семеро козенят»), Ніфа і Нуфа («Троє поросят»), Кая («Снігова Королева»), Печі («По щучому велінню») і Баби Яги (билини).

Грали діти й у «Хованки» із тваринами – персонажами літературних творів і, спільними зусиллями відшукали всіх вухатих і хвостатих «втікачів».

Завершилася книжкова мандрівка затятих читачів оглядом підліткових бестселерів.

Бібліотека завжди відкрита для своїх читачів та з нетерпінням чекає нових зустрічей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік