08 жовтня 2020

Юні таланти та їхні шанувальники

У Херсонській спеціалізованій школі I-III ступенів №12 з поглибленим вивченням французької мови юна художниця у стилі CountryHumans Ліза Ладичук презентувала  художні роботи  своїм однокласникам та учням старших класів.

Ліза розповіла як саме вона познайомилася з даним художнім напрямком та які теми її більш за все цікавлять. Учасники заходу складали портрет Лізи, базуючись на її роботах. Навіть однокласники не знали про Лізине захоплення малюванням і тому, їм було цікаво характеризувати  роботи юної майстрині, порівнювати образи з автором та розкривати потаємні риси характеру Лізи.



Учні спробували себе у ролі авторів коміксів, дописуючи тексти до малюнків. Їхні старання були не даремні, адже кожен автор коміксу отримав у подарунок малюнок з автографом художниці.


Малюнки даного художнього напрямку допомогли учням згадати державні символи деяких країн світу та розкрити менталітет та особливості поведінки і характеру мешканців цих країн.

Усі учасники виявили гарні знання з географії, літератури, історії та розкрили свої творчі здібності. Дякуємо керівництву школи, бібліотекарю та класному керівнику 7-Б класу за допомогу в організації та проведенні мистецького дебюту Лізи Ладичук. Сподіваємося на подальшу співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік