09 жовтня 2020

Здоровий спосіб життя: модно, престижно, корисно!

Здоровим бути природньо! І саме восени це питання постає дуже актуально. Як вберегти себе від сезонних хвороб, як завчасно виявити і попередити  недугу? Саме ці питання обговорювали з гостею проєкту «Здорова хвиля» лікарем-іридодіагностом - Людмилою Вогнівенко.   

Користувачам Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки  пощастило познайомитись з унікальною людиною,  яка лікує пацієнтів нетрадиційними методами.


Людмила Петрівна закінчила Сімферопольський медичний університет. У 1991 році очолила медико-генетичну консультацію на Байконурі, де допомагала космонавтам готуватись до польоту. Захистила дисертацію «Взаємозв’язок інтер’єрних показників з обміном речовин». 

Людмила Вогнівенко викладає біохімію і генетику в ХДУ на медичному факультеті. Зараз пані Людмила практикуючий лікар, яка активно використовує в своїй роботі іридодіагностику та фітотерапію.


Іридодіагностика - діагностика хвороб за змінами структури, кольору та рухливості райдужної оболонки ока. Така діагностика вважається одним з найдавніших методів, за допомогою якого можна знайти першопричину захворювання. Кожен із присутніх на заході зміг відчути та випробувати на собі фітопрепарати, які запропонували Людмила Петрівна разом із своєю помічницею – пані Іриною.



Наостанок пані Людмила познайомила учасників заходу іще з одним напрямком своєї роботи – аромостилістикою. Вона наголосила, що є такі аромати, які пробуджують почуття, деякі - притягують достаток, а є й такі, які допомагають провести успішно переговори.  


Сподіваємось, що поради та нові знання лікаря-експерта допоможуть усім бути здоровими, красивими, модними і щасливими! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік