10 вересня 2021

Спортом займайся – здоровим залишайся!

Не секрет, що спорт потрібний кожній людині. Для когось спорт – це важлива складова життя та називають його своїм другом, а дехто тільки намагається «потоваришувати» з ним. І до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні школи №25, які люблять та займаються спортом. 

У секторі документів іноземними мовами на дітей чекала захоплива програма з ігровими елементами. На початку заходу бібліотекарка запропонувала переглянути коротеньке «мотивуюче» відео про необхідність займатися спортом, після якого дітлахи його проаналізували. Після цього малеча спробувала себе у ролі знавців спорту, граючи у пізнавальну гру «Jeopardy».

А у залі періодики бібліотекарка влаштувала справжні запеклі змагання у грі «Більбоке», яка стала родзинкою зустрічі та викликала каскад позитивних емоцій та посмішок не тільки у дітей, але й у дорослих. Це гра, що вимагає від гравців швидкості, кмітливості та зосередженості. Награвшись досхочу школярі з ентузіазмом відгадували загадки про літні та зимові види спорту.

На заході допитлива малеча ще раз переконалася у важливості спорту, адже він допомагає бути сильними, здоровими, красивими та витривалими. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік