09 вересня 2021

Як Міккі та Крош вітали друзів з днем народження

День народження найочікуваніше свято, як для дорослих, так і для дітей.

Учні 4-В класу гімназії №20 точно знають, що завітавши до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, обов’язково буде цікаво, активно, а головне дуже весело. 

Сьогодні на маленьких читачів чекали герої з найвідоміших мультиків Крош та Міккі Маус, що підготували для дітей захоплюючий квест з найкрутішими завданнями по всій книгозбірні. 

Відділи бібліотеки перетворилися на особливі зупинки, на яких учасники заходу мали виконувати різні завдання, а для того аби пройти всі зупинки їм була видана особлива карта, яка показувала маршрут пересування.  

Отож на них чекали: захоплюючі ігри, цікаві ребуси, різноманітні загадки про героїв казок, мультфільмів. Цікаві завдання не тільки показали творчий потенціал учасників заходу, а ще й об’єднали їх в одну дружню команду, що з легкістю виконує завдання різної складності, наприклад: проспівати найулюбленіші пісні, показати за допомогою пантоміми різні пам’ятки культури, види танців, відомих виконавців та діячів культури, скласти з кубиків-пазлів казкових друзів Міккі та Кроша, пройти складну естафету на уважність.


Ну і яке ж день народження без подарунків. Від Міккі, Кроша, книгозбірні іменинникам та їх друзям подарунком стали запальні танці.

День народження проведений разом з бібліотекою обов’язково запам’ятається надовго і дітям, і їхнім батькам.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік