14 вересня 2021

Місце перетину кількох світів…

Як потрапити до казкового світу? Влаштувати підземну експедицію з гномами та тролями? Вирушити на космічному кораблі у далекий куточок Всесвіту? Для цього не потрібні суперпристрої. Достатньо просто завітати до дитячої бібліотеки. Адже саме там на книжкових сторінках зникають будь-які кордони між світом реальним і фантастичним.

Тож і цього дня  учні 2 класу НВК №15, завітавши до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, потрапили до Академії казкових  розваг. То що ж на них чекало у її заплутаних коридорах та кімнатах? Чимало цікавих ігор та непередбачуваних зустрічей!

З перших кроків подорожі діти познайомились з «живими» та надзвичайними книгами: об’ємними, музичними, 3-D та доповненою реальністю. 


Багато хто з казкових персонажів залишив нашим гостям  завдання для перевірки їх здібностей. Котигорошко  - хотів дізнатися наскільки сильними і спритними є хлопці та гнучкими дівчата. Буратіно – чи впораються із письмом носами та читанням із зав’язаними очима.





А дракончик Тишко запросив на гостини до сторінок своєї книжки. Там уже і чарівний капелюх Вітру став у нагоді. Тільки цього разу він «читав думки» присутніх. Який у них настрій? Чи є бажання вчити уроки? Чого чекають найбільше? А відповідями були уривки з відомих пісень. 

Кіт Леопольд разом з більше ніж 40 котами влаштував школярам танцювальний марафон. Хто кого перетанцював? Це залишиться єдиною таємницею… 

Та не секрет лиш те, що ця зустріч у стінах нашої книгозбірні залишиться у пам’яті дітей ще надовго. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік