27 вересня 2021

Дитинство - Країна книжкових забав і розваг!

"Дитинство-казка, мов чарівна мить,

Там завжди сонячно і світло.

І річка вдаль приваблива біжить,

А поле травами розквітло".

Красоткіна Надія

«Мамо, а скоро я виросту? Я так хочу бути великим!». Майже кожен з нас задавав такі питання мамі або татові, мріючи скоріше стати дорослим. І, напевно, зараз, кожен дорослий дуже хотів би, хоч на день, хоч на годинку, повернутися назад у добре, безтурботне дитинство. Дитинство - це найщасливіший етап життя кожної людини, це широке і залите сонцем мальовниче поле нескінченних можливостей, вражень, досвіду та відкриттів. Це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій, це мама і тато, коло друзів, книжки, ігри та забави.

Недільного ранку молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки перетворився на майстерню радості, в якій відбулося чергове засідання клубу «Читай - компанія мандрує». Воно було присвячене  Країні Дитинства. 

Веселою юрбою дівчатка та хлопчики кинулися гратися і забавлятися, стрибати та танцювати. Перетворившись у котів у великих чоботях, малюки долали дистанцію з перешкодами, а потім допомагали Котигорошкові знайти  та заповнити порожні стручки чарівним горохом.



Зголоднівши, після активних перегонів, присутні «ласували» літературними сандвічами, наповнюючи смаковиті булочки казковими елементами. Намагалися стати справжніми, уважними споглядайками та вирішити, яка м’яка іграшка раптово зникла з їх поля зору.



А обмінявши віршик на повітряну кульку, почали танцювати  та скакати, випромінюючи задоволення, насолоду і радість від веселого, жартівливого, незрівнянного вояжу Країною Дитинства.

Мандруйте з нами, читайте з нами, розвивайтеся з нами та відкривайте нові, невідомі, неймовірні країни, які існують на сторінках сучасних книжок. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік