14 вересня 2021

Про вітаміни все знаємо, здоровими зростаємо

В секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки  відбулося перше засідання в новому сезоні розвиваючого клубу «Пізнайко». І перше заняття було присвячене правильному харчуванню, а саме вітамінам. Кожна дитина знає про користь фруктів та овочів, в них міститься багато вітамінів та мікроелементів. Вони є надзвичайно важливими для здоров’я, забезпечують належне функціонування організму та зміцнюють імунітет. Восени саме час збагатити свій організм вітамінами, адже їх багато росте на грядках та в садках.

Дітвора продивилися слайд-презентацію про фрукти та овочі, про те на які вітаміни вони багаті. Та влучно відповідали на питання вікторини, що підготовила для них бібліотекарка, а винагородою за активність малят стала весела фізкультхвилинка.


Та найбільше дітей вразила легенда про виноград, в давній міфології його називали «їжею богів» та, саме ця рослина розповсюджена на Півдні України. Виноград багатий на фосфор, кальцій, магній, залізо. Діти під керівництвом бібліотекаря зробили поробку - паперове гроно винограду, яка буде нагадувати нашим читачам про користь вітамінів.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік