03 вересня 2021

Запросили сміливі пірати День народження відсвяткувати!

Літо пролетіло як одна мить. І ось знову настала шкільна пора. Переступивши поріг навчального закладу дитина знов відчуває себе частинкою великої шкільної, дружньої родини, де всі разом не тільки вчаться та бігають на перервах, а ще й весело проводять дозвілля.


В останні дні першого тижня нового навчального року молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки перетворилася на святкову площу, де учні 3 – х класів загальноосвітньої школи №53 урочисто святкували та вітали з Днем народження своїх однолітків – літніх іменинників.


Всі присутні жадали чогось неймовірно-фантастичного та неповторного, а саме перевтілення у справжнісіньких піратів та влаштування реальної вечірки. Розробивши певний план, разом із капітанами, лише за годину, діти намагалися стати найдосвідченішими і найвправнішими морськими вовками всіх морів.


Перед тим як вирушити в плавання потрібно було на швидкість підняти якір,  наче у темряві, заплющивши очі, пройти по канату та підняти піратський стяг вгору.


Початок покладено, а попереду  -  зустрічі та сутичка з морськими чудовиськами, в’язання справжніх морських вузлів для швартування і риболовлі та особлива знахідка  - чорна мітка. Хто ж порушив правила та порядок, хто змінив статус команди на кораблі та морські звичаї? На всі ці питання потрібно було швидко знайти відповіді та рухатися далі на пошуки скарбів.



Нарешті цінні речі були знайдені - пляшка з посланням -запрошенням на танцпол, усілякі подарунки та солодощі. 

 Школа справжніх піратів пройдена! Дружня піратська ватага славно розважилася, поринувши у море вражаючих емоцій і позитивних почуттів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік