24 вересня 2021

Книга відкривається - свято починається!

22 вересня маленьких читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зустрічали не бібліотекарі, а казкові мешканці книгозбірні- Міккі Маус та фіксик Папус, щоб весело та пізнавально провести час.

Зустріч розпочалася зі знайомства учнів 2-А класу гімназії №14 з відділами бібліотеки, а потім дітлахи разом з персонажами відправилися у незабутню подорож сторінками улюблених найвідоміших екранізованих казок та повістей. 



Герої зібрали собі дві команди розумників і розпочалася запекла боротьба, але гральний кубик вирішував, яка саме категорія завдань дістанеться тій чи іншій команді. 

Під час гри «Жартівлива вигадка» дітлахи вдосталь насміялися,  адже коли вони обирали собі картки, то навіть не здогадувалися, що це відповіді, на досить прості запитання від Міккі Мауса та Папуса. Наприклад, на запитання «Що ти хочеш отримати на день народження?» школярики відповідали: пилосос, верблюд, чайник.

Під час гри «Кошенята-цуценята» мульт-герої обрали маму кицю та маму собачку, яким потрібно було знайти своїх дітлахів серед білчат, козенят, каченят.  Ой, який почався переполох, але "матусі" впоралися із завданням та зібрали всіх своїх малят.

Командна гра «Всі разом» в прямому сенсі зібрала всіх до купи, нанизуючи, по черзі, учасників на «мотузку». 

В категорії "Питання-відповідь" розумахи впоралися з усіма завданнями: вправно розгадували асоціації, впізнавали героїв казки, які маскувалися, розшифровували фрагменти мультфільмів та повістей.

Та, звичайно ж, діти були у захваті від «Хвилинки–веселинки», бо дивилися найсмішніші фрагменти улюблених мультфільмів. А запальні танці разом з казковими героями додали драйву зустрічі.



Міккі Маус та Папус весело провели час в гарній компанії, сумно було прощатися, але дітлахи пообіцяли приходити в гості до мешканців бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік