06 вересня 2021

Проводжаємо літо у чарівній BOOKЛАНДІЇ!

«Однією з переваг літа було те,

що кожного дня ми мали більше світла, 

щоб читати»

Джанет Уоллс

Справді, саме влітку ми можемо без обмежень поринути у захоплюючий світ книжок і першою зупинкою літературної подорожі довжиною в три місяці  для справжніх книголюбів, звичайно, стала Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки. 

Саме тут, у секторі абонемента провели свої чудові канікули наші активні читачі, учасники програми «Канікули з книгою 2021».



Цього літа бібліомандрівники вирушили у безмежну подорож книжковим сховищем і поринули у різноманітні пригоди та відкриття сторінками українських, зарубіжних та краєзнавчих бестселерів, накопичуючи завітні БІВи, щоб купити на згадку про свої літні канікули у бібліотеці чудові художні екземпляри. 

Лідерами читання стали сестри Бондаренко Анна та Софія, учениці  6-Б класу школи №12  та Лавінюкова Злата учениця  7-А класу гімназії  №20. А найбільше  лайків у нашому LIKE-марафоні  читацьких щоденників отримала  Атаназевич  Валерія, учениця школи №13  5-А класу.



Найбільшим попитом у наших читачів користувались  серія детективних оповідань та видання для починаючих колекціонерів - книга «Курс юного антиквара» О. Макарова, тому фінальне закриття пройшло у двох форматах. Діти взяли участь у цікавій вікторині, присвяченій хобі та колекціонуванню, на швидкість команди збирали необхідні слова.  Дізнались багато цікавих фактів про незвичні види колекцій. 



Хто з нас у дитинстві не мріяв стати справжнім детективом та розкрити найцікавішу та заплутану детективну справу? Але щоб стати справжнім детективом, треба пройти неабиякі випробування. Тому всі наші читачі з блиском пройшли цікаве та трохи жартівливе навчання у «Школі Шерлока Холмса», проявивши свою уважність, спритність і звичайно гарне логічне мислення, без якого ніякої справи не довести до кінця. 




На завершення нашої зустрічі за активну участь у завданнях  діти отримали подарунки – книги, які стануть для наших любих шанувальників читання справжнім помічником у навчанні і не тільки, адже книга, як один із видів мистецтва, це - невід’ємна частина нашого життя!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік