24 вересня 2021

День дошкілля - ура! Веселиться уся дітвора!

З Днем дошкільника вітає книгозбірня, 

Всіх, хто світлом простеляє путь, 

І для кого головне в житті - Дитина, 

Її освіта і духовна суть.

Сімнадцять років поспіль, восени, коли матінка-земля одягає свої святкові шати і щедро обдаровує людей багатими природніми дарунками, вся Україна вшановує мудрих, великодушних людей - вихователів дошкільних закладів - одним словом освітян - сівачів доброго, розумного, вічного.

В останню неділю вересня і напередодні дитячі садки організовують святкові дійства присвячені Дню дошкілля, головною метою яких є звернення особливої уваги на важливість дошкільного періоду дитини.

Саме з цієї нагоди працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали до Херсонського закладу дошкільної освіти №5 Херсонської міської ради, щоб зробити святковий ранок вихователів та дітей пам’ятним та незабутньо-яскравим. 

Із самого рання відомі всім казкові герої зустрічали і дорослих, і малих на ґанку та дарували вітання, роздаючи  паперові  сердечка з побажаннями, а малюки в свою чергу співали гарні пісні, розповідали вірші про дитинство та улюблений заклад.

Святкові гуляння продовжилися танцювальним вибухом, під час якого, усі разом, і улюблені персонажі і діти, дружньо, завзято та енергійно рухалися під бадьору, швидку музику, що стало черговим початком багаторічної співпраці бібліотеки і дитячого садка.

А на завершення працівники книгозбірні поділилися з вихователями своїм рецептом «професійного щастя», складовими якого є чаша терпіння, повне серце любові до дітей, щедрість, гумор, доброта та віра.

Тож, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки вітає всіх дошкільних працівників і бажає кожного дня вчитися у дітей бути щасливими  просто так, сміятися щиро і дзвінко, мріяти красиво і весело, вірити в дива і власними руками здійснювати їх. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік