06 вересня 2021

Дружня робота

Ось і розпочався вересень, нові проєкти, нові ідеї і довгоочікувані зустрічі з наймолодшими читачами в розвиваючій студії для дошкільників «Бібліомалята» Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Розпочалося все з хвилюючого та веселого обговорення відпочинку, а особливо говорили про наших менших друзів - тваринок. У когось з’явився новий домашній улюбленець, хтось відвідав зоопарк, багато відпочивали у бабусі та знайомилися з свійськими тваринами.

У секторі медіа-центр, діти не тільки пригадали тварин які проживають в зоопарках, а й визначилися з особливостями харчування кожної з них та розподілили по відповідних категоріях. На завершення роботи переглянули мультфільм «Екскурсія до зоопарку».


Не менш захоплюючі події чекали на юних читачів у секторі періодичних видань. Розповіді про літній відпочинок продовжилися, але тепер діти мали змогу поділитися своїми історіями з відпочинку на водоймах та розповісти про підводних мешканців, яких вони там бачили. Разом з бібліотекарем сектору періодичних видань, учасники студії класифікували мешканців водойм за місцем проживання та виготовили на згадку паперового друга восьминіжку.


Ну і, як же не згадати про птахів, адже бібліомалята бачать їх постійно куди б не йшли чи не їхали на відпочинок. Тому саме у відділі естетичного виховання згадали найулюбленіших птахів малюків, чим їх можна підгодовувати, як це правильно робити. А ще дізналися з якими із пташок нам скоро доведеться попрощатися вже до весни, адже серед улюблених птахів малюків чимало є перелітних.

Наступна зустріч бібліомалят відбудеться 12 вересня і ми продовжимо наше знайомство з тваринним світом, а саме - з особливостями життя комах. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік