04 червня 2019

Навколо світу за 90 днів літа

В читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки сьогодні стартував читацький ігроленд, на який завітали діти з літнього табору Білозерського ліцею №1.
Діти мандрували світом, відгадуючи країни за їх традиціями, звичаями, національним одягом та стравами, які найбільше полюбляє її населення. П’ять учасників заходу на швидкість збирали карту світу, визначивши найспритнішого мандрівника. Дуже сподобалася дітям настільна гра «Географія світу», в яку змогли пограти всі присутні.


Першою країною, в якій сьогодні ми зупинилися більш докладно, стала Німеччина. Подорож по цій країні розпочалася з німецьких автомобілів, марку яких діти швидко вгадували. Вони відвідали незвичайні місця  цієї європейської країни, дізналися найцікавіші факти про неї та пограли в ігри, яким віддають перевагу німці.
У фінал вийшли чотири лідери, які набрали однакову кількість балів. Запеклою та наполегливою була їхня боротьба за приз – книгу серії «Життя видатних дітей». Проте переможця ми все ж таки визначили. З чим його і вітаємо!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік