06 червня 2019

Йо-хо-хо або пошук скарбів

Літні читання у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки розпочалися з пошуку скарбів, які треба буде відшукувати протягом цього літа.
Цього разу читачі відправилися цікавою пізнавальною подорожжю у незвіданий світ морів та океанів.
І ось на берег моря хвилею викинуло закорковану пляшку. У ній  ми знайшли лист від Капітана-книгомана, який написав, що нам необхідно озброїтися знаннями, які можна відшукати лише в книгах.
Саме на сторінках книг можна поринути у незвідані краї, відчути атмосферу подій, почути шум моря у різних станах: штилі, штормі, буревії... До речі, під час заходу, за вікном лив дощ, шумів вітер, а ми знаходилися у затишній кают-компанії і знайомилися з художньою літературою. У пляшці ще була карта за якою ми повинні були мандрувати та виконувати різні завдання.
Цього разу діти відшукали «скарби», а це найцікавіші книги про пригоди мореплавців та відкриття, які вони зробили, кораблебудування та кругосвітні подорожі та багато іншого.

Дружна команда, виконавши завдання на кожній зупинці, дружно вигукувала «Йо-хо-хо!». Наприкінці подорожі діти зрозуміли, що головний їхній скарб – це знання, а друг – це книга.
З початком канікул, вас діти!!! Чекаємо вас наступної середи на 14.00. До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік