27 червня 2019

Місто моєї мрії

Вибір майбутньої професії дуже важливий для кожної людини. І вже зараз цим питанням цікавляться читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 
1 липня відзначають день архітектора, тож літні читання у відділі естетичного виховання було присвячено саме цій професії. 
На захід також були запрошені вихованці з центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Діти розповідали, як вони розуміють поняття «архітектор» та «архітектура», а згадати про її стилі допомогли цікаві загадки, дивилися відео про найвизначніші пам’ятки архітектури України, які потрібно обов’язково відвідати. 

Та вони навіть не здогадувались, що з матеріалів, які є в кожного вдома можна зробили фантастичне місто, де кожен будинок буде неповторним.

У секторі періодичних видань діти пограли в різні ігри, зокрема вгадували яким персонажами з мультфільмів чи фільмів вони були та в гру «квіткова оранжерея» де за підказками потрібно вгадати квітку.

А в інтернет - центрі діткам розповіли, що можна бути архітектором і в віртуальній реальності за допомогою гаджетів та спеціальних програм. Діти настільки захопилися, що побудували цілі райони з будинками, магазинами та офісами. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік