12 червня 2019

Книжкові новинки за участь в «ЧитайСвіт»

«Понеділок – день важкий»! Але не для колективу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки! Тому що саме в понеділок 10 червня ми отримали цілу низку книжок від організаторів творчого конкурсу для дітей «ЧитайСвіт» за активне долучення читачів Херсонщини до творчих змагань із створення коміксів про магічну силу читання.




   Нагадаю, що 1 квітня стартував новий цікавий конкурс коміксів «ЧитайСвіт»- це мультиформатна подія, що сприяє творчому розвитку дітей, заохочує до читання та активізує діяльність бібліотек, як центрів культурного дозвілля. Тема конкурсу - "Читання – творить дива». Роботи приймались до 1 травня.


   Організаторами виступили: Всеукраїнська ініціатива «Додай читання», Благодійний фонд «Бібліотечна країна» " в партнерстві з Центральною бібліотекою ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва та Національною спілкою письменників України НСПУ.
Ще раз вітаємо переможців творчого конкурсу для дітей "ЧитайСвіт", а також бібліотекарів-координаторів, які залучили їх до змагань!


   Херсонщина цього разу виборола одразу три перемоги, а саме:
І місце - Вторська Катерина, с.Велетенське, Білозерський район
ІІ місце - Помазнюк Ірина, с.Високе, Бериславський район
ІІ місце - Віжічанін Владислав, ЗОШ № 53, м.Херсон



   Колектив та читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки щиро дякує всім організаторам за такий чудовий Конкурс, за можливість проявити себе творчо, за книжковий подарунок. Окрему вдячність висловлюємо координатору Конкурсу пані Євгенії Пірог за Вашу плідну працю, за Вашу неймовірну цікаву дитячу книжку «Кіт МарМур та різдвяні пряники».
   А всім колегам радимо долучатись до Конкурсів, адже перемогти – легко, потрібно лише бажання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік