18 червня 2019

Літо, сонце, спека та бібліотека

Сьогодні прохолодними залами Херсонської бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки мандрували відвідувачі пришкільного табору Олешківської ЗОШ №2.
В читальній залі вони потрапили на читацький ігроленд сонячної Іспанії, в якій зупинилися, подорожуючи «Навколо світу за 90 днів літа». Ця країна дивувала дітей своїми традиціями та фестивалями, заворожувала архітектурою та картинами відомих іспанських художників. Цікавими та пізнавальними були для них ігри, в які полюбляють грати іспанці.
У відділі для наймолодших читачів на відпочивальників чекав абетковий мікс «Від А до Я – читання щодня». На кожну з 33-х літер українського алфавіту вони отримували завдання, яке треба виконати: а – утворити анаграму, в – згадати взуття казкових персонажів, й – повторити запропоновану позу йоги  і т.д.

Морські пригоди, надзвичайні відкриття та історії про непересічних дослідників підводного світу супроводжували дітей під час книжкового квесту «Йо-хо-хо і скарби», який для них влаштували працівники відділу естетичного виховання.
В секторі періодичних видань школярі складали з кубиків добре їм відомих журнальних героїв (професор Крейд, Жирафа Рафа, Пізнайко т.д.) та грали в інші цікаві пізнавальні ігри.
А в секторі іноземними мовами діти граючись вивчали англійську мову - «English is fun». Світ комп’ютера  та загадки віртуальних тенет для них розкрили фахівці відділу Інтернет-послуг. 

Не обійшлось й без танців та перегляду мультфільмів у Медіа-центрі, які стали найяскравішими моментами для наших сьогоднішніх гостей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік