04 червня 2019

Грай! Читай! Пізнавай! Інтелект розвивай!

Навчальний рік закінчився, а з ним і турботи шкільного життя. Почалися канікули – час нових знайомств, приємного спілкування, неймовірних пригод, веселих розваг, кумедних ситуацій, розіграшів та бешкетливого настрою. Саме так діти з пришкільних таборів можуть провести час у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.
Сьогодні відділи обслуговування нашої книгозбірні приймали маленьких гостей із Білозерки та Херсонських шкіл №9, № 12.
У молодшому відділі на них чекала чарівна мандрівка до світу фентезі у відомому  форматі  - «Своя гра». А також літературний брейн-ринг, де учні мали можливість продемонструвати отримані під час навчального року знання та уміння.

У читальній залі відбулася презентація програми «Канікули з книгою - 2019», яка запросила здійснити подорож «Навколо світу за 90 днів літа». Також діти взяли участь у грі-випробуванні «Бібліотечна фабрика зірок», під час якої впізнавали знаменитих людей світу та Херсонщини: зірок спорту, кіно, мистецтва, літератури. Також учасники пригадали відомих космонавтів, телеведучих, акторів, режисерів тощо.

Інтернет-центр провів мандрівку з мрією «Автостопом по Мультляндії». Юні шукачі пригод пригадали  відомі та популярні мультфільми. Вони відгадували пісенні перевертунчики, впізнавали героїв під час   гри «Хто я?».

У відділі естетичного виховання  хлопчики і дівчата змогли проявити свої акторські здібності під час захопливої гри-розваги « Мистецький екстрім».
Час у стінах книгозбірні промайнув непомітно, юні читачі чудово провели час, отримали заряд позитиву і гарний настрій.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік