24 червня 2019

Літо – пора відпочинку і розваг!

Сьогодні Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки радо зустрічала вихованців міського табору «Сонечко». Працівники бібліотеки підготували для дітей цілий каскад феєричних  розваг! Але про усе по-порядку)
У відділі Інтернет  послуг діти відправились у подорож «з вітерцем»  «Автостопом по мультляндії», зазирнули у надзвичайно цікавий  «Світ комп’ютерів», згадали його складові, значення звукових ефектів, різноманіття операційних систем, зупинились більш детально на поняттях: командний рядок, BIOS, панель керування та диспетчер завдань.
У секторі періодичних видань  діти пограли у «Квіткову вікторину», під час якої відгадували знайомі їм квіти у назвах  відомих казок, пісень, ребусах і загадках. Відділ естетичного виховання запропонував вихованцям табору «Сонечко» мистецько-пізнавальну гру «Крок за кроком», під час якої діти дізнавалися про новинки у світі мистецтва  проявляли свої  співочі, театральні та художні таланти, уміння фантазувати.



У читальній залі діти пограли у  «Бібліотечну фабрику зірок»,  під час  якої познайомились з різноманітними творчими професіями, відгадуючи найяскравіших представників серед яких: Джамала, Дніпрова Чайка,  Джоан Роулінг, Пеле, Олександр Береж та інші.
Справжня веселка розкрилася над дітьми у секторі документів іноземними мовами, адже працівники цього відділу підготували  для учасників справжні «Кольорові пісні». Тож діти активно обговорювали символізм кольорів, наводили приклади своїх улюблених «кольорових пісень».
  
Відділ дошкільників та учнів 1-4 класів підготував юним вихованцям табору «Сонечко» абетковий мікс «Від а до я -  читання щодня». Кожна літера асоціювала певне завдання, тож діти відгадували анаграми, робили асани з йоги, розгадували ребуси, читали на швидкість  і виразність скоромовки, згадували символи рідної України. 

Дивовижні пригоди у форматі 3D чекали на вихованців табору «Сонечко» у медіацентрі. Унікальна віртуальна мандрівка «американськими гірками», Великою китайською стіною, таємничими джунглями, пустелями, водоспадами та оазисами  не залишила байдужими жодного з наших гостей! Тож до нових зустрічей у бібліотеці!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік