19 червня 2019

На хвилях книжкової регати!

День народження… цікавий день…багато привітань, побажань, подарунків…Відразу пригадуються слова однієї дитячої пісні з колись популярного  мультфільму: «…к сожаленью, день рожденья только раз в году…». Кожен малюк, без винятку, чекає цієї дати цілий рік і батьки, щоб не розчарувати своє чадо, намагаються влаштувати щось привабливе, незвичайне, захоплююче. 
Щоби дитина змогла насолодитися «своїм днем» сповна Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки має купу пропозицій щодо святкування.             
Ось і цього разу день народження постійного читача нашої книгозбірні Марії Риженко перетворився на піратську вечірку. Намагаючись стати справжніми піратами, хлопчики та дівчата мали пройти випробування і найголовніше -  знайти скарб. 


На чолі з головною піраткою  Джоаною Рід присутні намагалися навчитися влучно стріляти, із зав’язаними очима пройтись по канату і зберегти рівновагу, відгадати піратські загадки, заспівати пісні про піратів, розбійників та усіляких лиходіїв, зав’язати морський вузол та врятувати іменинницю від морських чудовиськ. 
Склавши клятву та піднявши якоря, малеча «попливла» на зустріч новим пригодам, а саме - танцювати, веселитися та пригощатися «смачними скарбами», які приготувала Марійка для своїх гостей.
День народження в бібліотеці – це модно, круто і сучасно!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік