11 червня 2019

Читацький ігроленд у Франції

Сьогодні діти в читальній залі вирушили у кругосвітню подорож разом із інтерактивною виставкою «Навколо світу за 90 днів літа». На виставці представлено 10 країн.  Гравцям потрібно було  зробити 5 кроків:
1 – обрати країну;
2 – поставити прапор;
3 - відшукати її туристичний символ; 
4 - знайти на виставці портрет письменника із цієї країни;
5 – доповнити  полицю творами цього автора.

Відпочивальники із літнього табору ЗОШ № 4 зупинились у Франції, прогулялись Єлисейськими полями, побачили туристичні символи: Лувр, Собор Паризької  богоматері, Ейфелеву вежу. Познайомились із найбільш відвідуваним об’єктом – Паризьким Діснейлендом.
У Франції  важливу роль для країни має спорт. Футбол є спортом номер один для французів. Зараз весь світ слідкує за подіями, які відбуваються на восьмому чемпіонаті світу з футболу серед жінок, який буде тривати до 7 липня.
Тож в читальній залі завирували спортивні змагання.

Діти об’єднались у дві команди : жіночу – «Зіроньки» та чоловічу – «Титани»
Юні читачі пройшли випробування під час спортивного квесту, познайомились із настільною грою «Футбольна монополія». А потім юних футболістів захопили футбольні змагання: фігурне ведення на швидкість, конкурс на кращого голкіпера, фут боулінг.
У напруженій боротьбі  команда дівчаток «Зіроньки» перемогла у команди «Титани» з рахунком 18: 17.
Подарунком для переможців стала книга із серії «Життя видатних  дітей», яка присвячена українським олімпійським чемпіонам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік