06 червня 2019

Канікули в бібліотеці - це круто!

Море емоцій та океан вражень отримали учні НВК "Школа гуманітарній праці" Херсонської обласної ради, які завітали сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки для проходження літньої навчальної практики. Ми маємо, що запропонувати допитливим та креативним школярам від розвиваючих ігр, квестів та мовного спілкування англійською мовою.




Також наймолодші відвідувачі бібліотеки, учні херсонських навчальних закладів мали змогу повторити знання алфавіту у грі "Від А до Я - читання щодня" та закріпити вивчений протягом шкільного року матеріал в ерудит-шоу "Всі ми родом з дитинства".
Учні середньої школи виявили гарні знання навчального шкільного матеріалу у літературних заходах "Магічна мозаїка" та "Ключ від бібліотеки", де продемонстрували свої літературні уподобання та знання сучасного літературного ландшафту.

Вир емоцій панував під час книжкового квесту "Йо-хо-хо і скарби" - адже мова йшла про відпочинок, море, винаходи Ж.-І. Кусто та морську термінологію - що є візитною карткою нашого рідного краю. Весело та галасно було під час перегляду мультфільмів та вікторини на знання головних героїв та сюжетів мультиплікаційних фільмів.

Пощастило також тим, хто вивчає англійську мову. Волонтери організували для школярів чудову презентацію про свою країну США, про життя школярів та поділилися не лише спогадами про власні шкільні роки, а й фотографіями, на яких вони та їхні друзі весело проводять свій вільний час.
На вулиці сьогодні пасмурно, а у нас в бібліотеці все світиться радістю, посмішками та блиском очей.

Тож, завітайте до нас у бібліотеку і зробіть свій день насиченим та змістовним.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік