13 червня 2019

Літо, канікули, бібліотека – весело!

До Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали вихованці літніх таборів ЗОШ№36, №16 та гімназії №1. Для них була підготовлена у кожному відділі цікава програма.
У відділі Інтернет послуг діти дізнавалися історію комп’ютерів, а також його периферійних пристроїв. Юні читачі занурились у світ мультиплікації , а потім за уривками дитячих мультфільмів відгадували їх назви.  

Працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» запросили гостей з Америки поспілкуватися з учнями першої гімназії. Роланд Семуель та Патрік Хенсен  розповідали про свої штати, про школу та життя в Америці. Діти у свою чергу ділилися своїми враженнями від своїх літніх канікул, розповідали про улюблені заняття. На завершення всі присутні мали змогу позмагатися на кращі знання з англійської мови, гравши в онлайн-гру Kahhot.

У секторі періодичних видань допитлива малеча дізнавалась цікаві факти з журналів про тварин та рослин України: яке дерево найменше? Який птах найкрасивіший? Який звір найбільший?
Діти разом бібліотекарями читальної зали 5-9 класів  подорожували навколо світу за 90 днів літа, відгадуючи країну за туристичними об’єктами, прапором та всесвітньо відомим письменником- виходцем з цієї країни.
Гості нашої бібліотеки завітали на гостини до коротунчиків з Квіткового міста, де разом з Незнайком та його друзями відгадували загадки, вчилися грати на різних музичних інструментах, малювали та навіть займалися йогою. А у відділі естетичного виховання  відправились у мистецько –розважальну гру -подорож - «Крок за кроком».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік