14 червня 2019

Літо - чудова пора, дуже радіє йому дітвора!

Літо - це саме та пора, коли варто набиратись нових вражень, активно відпочивати, пізнавати світ і себе в цьому світі. Інколи поєднати це все часом буває непросто, але нічого немає неможливого разом із Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Щороку під час літніх канікул дитяча книгозбірня плідно співпрацює з пришкільними літніми таборами нашого міста та області. І цей рік не став винятком. Три тижні ефективної та продуктивної роботи урізноманітнили, додали яскравості та незабутності літньому дозвіллю невгамовних малюків. За цей час лише  відділ обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів прийняв одну тисячу триста п’ятдесят три дитини.

Кожного ранку малечу чекали ігрові майданчики та платформи з розвагами і забавами. Тут можна було здійснити віртуальну мандрівку до Країни Див, завітати на гостини до професора Головоломкіна, пограти у інтерактивні хрестики – нулики і абетковий мікс – ігри з буквами та словами, взяти участь і перевірити свою інтуїцію та знання під час ерудит-шоу, навіть поспілкуватися з носіями англійської мови.
А ще вдосталь потанцювати, відчути себе учасником атракціону «справжніх» амереканських гірок, спробувати себе у ролі актора,співака та навіть астронавта у космічних перегонах.
Разом з нами розпочалася незабутня пора літнього відпочинку, яка триватиме до кінця канікул, бо на всіх бажаючих завітати до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки ще чекають різноманітні конкурси, приємні несподіванки, бібліопікніки, Art – розваги, IT - протистояння у рамках  програми «Канікули з книгою».

Не сумуй, завітай, книжку гарну прочитай! Влітку не кисни! Разом з нами зависни!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік