10 вересня 2019

Свято для кожної дитини!

День народження – це яскраве свято для кожної дитини. А щоб воно запам’яталося надовго і було незвичайним, сьогодні  учні  2–г класу гімназії №20 завітали  до сектору періодичних видань та інтернет- центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей  ім. Дніпрової Чайки відзначати іменини у бібліотеці. А іменинників було цілих десять!
Отож, спочатку на всіх чекав святковий квест для друзів під назвою "День народження у бібліотеці". Ведучі привітали іменинників та повідомили, що сьогодні на них чекають справжні пригоди та пошуки скарбів. Ключ до цього скарбу треба було знайти самостійно.
Від бібліотекаря вони отримали справжнісіньку «Карту скарбів», за якою мандрували бібліотекою. Їх мандрівка складалася із шести зупинок. Діти  мандрували  різними відділами бібліотеки, які перетворилися на: галявину розваг, острів скарбів, книжковий зоопарк та ін.



На кожній із цих зупинок малюків чекало яскраве завдання,  виконавши яке, іменинники отримували скарби, а потім обміняли на літери із яких склали слово «Вітаємо».
А наостанок всі потанцювали та переглянули мультфільм у форматі 3D.
Сподіваємося, що цей день назавжди залишиться в пам’яті дітей, як яскрава подія першої зустрічі з бібліотекою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік