30 вересня 2019

Рецепт успіху від провідного херсонського юриста

Традиційний відкритий урок читання у Всеукраїнський день бібліотек "Рецепт успіху" провела провідний херсонський юрист Оніщенко Віталія Іванівна для учнів 10-го класу з поглибленим вивченням української філології, історії та права Херсонського ліцею Херсонської обласної ради. 

Зустріч проходила у формі прес-конференції і Віталія Іванівна відповідала на питання модератора та ліцеїстів. Тематика питань була досить різноплановою - від шкільних предметів до занять спортом. Віталія Іванівна поділилася власним досвідом у вирішенні складних професійних питань, на які шкільні предмети треба звернути особливу увагу, які риси характеру треба у собі виховувати або довести до перфекціонізму.



Діалог ми розбавили читанням уривків із творів провідних німецькомовних авторів Бертольда Брехта та Фрідріха Дюрренматта, які у своїх творах приділяли особливу увагу таким якостям юристів, як небайдужість, людяність та високий професіоналізм і толерантність по відношенню до своїх клієнтів.
Ліцеїсти охоче розіграли сцену із суду, коли Віталія Іванівна захищала свого клієнта, який обрав професію юриста. А прокурор мав завдання відмовити її клієнта від заняття юриспруденцією.
Дякуємо Оніщенко В.І. за співпрацю та неймовірну енергетику професіонала, якою вона поділилася з ліцеїстами та бібліотекарями. Також хочемо подякувати учням 10-го класу ХОЛ та їхнім викладачам за активність і позитивні емоції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік