29 вересня 2019

У країні іграшковій на усіх пригоди чекають чудові

Кожна дитина мріє про іграшки. Хлопчики – про машинки, дівчатка – про ляльок. Та, напевно, кожен з них хоч раз хотів би потрапити до країни Іграшок та вдосталь награтися та розважитись. На черговому засідання клубу «Читай-компанія - мандрує» у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей учасники вирушили разом з блакитною стрілою, про яку написав Джанні Родарі, у мандрівку сповнену безліччю несподіванок і пригод.
Діти насамперед допомагали феї у  крамниці з розстановкою іграшок на  імпровізованій вітрині. А це,  завіряємо вас, дуже нелегко, адже треба , щоб вони і по кольору і по розміру виглядали красиво та зацікавлювали дітей, які прийшли до магазину.



А ще Фея, цілу ніч напередодні  новорічного свята разом зі служницею літали на мітлі, розносячи подарунки. Спробували себе і у цій справі наші маленькі читайлики. А для того, щоб не помилитися з одержувачем, треба уважно читати листи, що пишуть діти.
Адже саме з них можна довідатись про найбажаніше. Тож усі разом  відгадували загадки та шукали відгадки серед  іграшок, що були поруч протягом усієї подорожі. Також маленькі мандрівники, як і один з героїв книжки малювали «чарівними» олівцями те, що хотіли б отримати на найближче свято.


Маємо надію, що нашим читачам надовго запам’ятається ця подорож. А наступного разу чекаємо усіх на літературний фуршет у країні овочів та  фруктів (за мотивами книги «Пригоди Цибуліно»)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік