16 вересня 2019

До бібліотеки поспішай - з Днем народження друзів вітай!

Як відсвяткувати день народження креативно та драйвово? Як зробити, щоб було весело і ця знакова подія запам’яталась усім? На ці запитання знайшли відповіді учні 4 – А класу гімназії№20, завітавши до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
На час святкування молодший відділ книгозбірні перетворився на справжній піратський корабель, на який мали змогу потрапити  тільки ті, хто пройде випробування на влучність, винахідливість та кмітливість. І такими були майже всі.

Поклявшись знайти скарби і обдарувати ними літніх іменинників, маленькі  шукачі пригод вирушили в путь. Але знайти це добро було не так легко, як здавалося.


Трапилося так, що сім фрагментів карти, за якою потрібно було пересуватися, пірати старших поколінь розкидали по відділах і, щоб знайти, той чи інший шматок, треба було виконати завдання - підняти якір, зав’язати морського вузла, утримати штурвал під час качки.


А ще битися з морськими монстрами, витягти людину, яка впала за борт та співати веселі пісні про море. Карамба! Скарб було знайдено!


Подарунки, щирі привітання та гучні оплески пролунали для присутніх іменинників, які в свою чергу подарували своїм однокласникам невеличку дискотеку.

Тож святкуйте день народження в бібліотеці! З нами завжди весело і драйвово! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік