30 вересня 2019

«Все буде добре!»

Саме з таких слів розпочався бібліотечний мотиваційний сніданок з молодою херсонською письменницею Юлією Чернієнко та учнями 8-А класу Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів №44 Херсонської міської ради.

Захід став першим у низці зустрічей, які проводилися херсонською книгозбірнею для дітей до Всеукраїнського дня бібліотек.
На початку Обласного відкритого уроку читання письменниця поділилася власними правилами чудового ранку, які надихають на успішний продуктивний день. А саме: склянка води  для бадьорості, позитивні думки – для гарного настрою, складання плану на день – для досягнення цілей, читання надихаючої книги – для мотивації і… звісно, написання сторінки власного твору – як запоруку гарного початку дня.
Юлія Чернієнко розповіла про своє життя, мрії і вподобання, коли була у тому ж віці, що і запрошені на зустріч восьмикласники.

Авторка  відкрила секрети написання своєї книги, яка порушує важливі питання підліткового віку. «Помста» не залишить байдужим жодного: головна героїня та її переживання і спогади триматимуть у напрузі читача до останньої сторінки. Але вихід є із будь-якої складної ситуації, і письменниця переконує у цьому читачів.
А на завершення вже традиційною стала топ-5-ка книг від гості, Юлії Чернієнко: 
1. Наталія Матолінець. Гессі.
2. Анастасія Нікуліна. Сіль для моря.
3. Стівен Кінг. Під куполом.
4. Наталія Щерба. Лунастри.
5. Rework. Ця книжка змінить Ваш погляд на бізнес.
Такі творчі заходи завжди мотивують до читання, тому сподіваємось, що після сьогоднішньої зустрічі побільшає відданих читачів у бібліотеці. 
Отож, посміхайтесь кожного ранку, одягайтесь у щастя, мисліть позитивно і пам’ятайте завжди – «Все буде добре!»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік