30 вересня 2019

Читацький Х-Фактор Анни Лісової

Вже 10 рік поспіль в Херсонській обласній бібліотеці для дітей у Всеукраїнський день бібліотек проходять Відкриті уроки читання. Всі заходи, які відбувались в цей день, подібні до телевізійних шоу. Успішна херсонка, бізнес-леді, меценат Ганна Лісова стала учасником реаліті-шоу «Х-Фактор». Серед учнів 10 класу ХЛЖБП  обрали чотирьох членів журі, які повинні були обрати  найголовніший  Х-Фактор  Анни Валеріївни, а їх у неї чимало.


Ганна Лісова має талант робити добрі справи – займається благодійністю та являється головою бібліотечної ради Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки.
Успішний підприємець, яка встигає працювати в різних напрямках, один із яких Amway. Талановита  мандрівниця вже відвідали 30 країн світу та вважає, що треба виходити за «кордони», щоб ламати стереотипи та створювати нові проекти. Щоб завжди підтримувати себе у гарній фізичній, постійно займається йогою і навіть виступає в якості тренера.


Ганна Валеріївна – неперевершена матуся, яка вважає, що найголовніша якість, яку треба розвивати  в дитині – самостійність. 
Пані Анна – засновник та директор найкрутішої книготорговельної  мережі «Учбова книга», яка не має рівних на Херсонщині.
Активна читачка, яка слідкує за літературними  новинками, відвідує книжкові фестивалі та запрошує відомих українських письменників в Херсон. Для неї книга стала найголовнішим захопленням та справою всього життя.
Глядацьке журі  визначило 2 найголовніших Х-Фактора Ганни Лісової: «Крута читачка» та «Неперевершена матуся» 
Завідуюча
відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів
Вікторія Сломчинська

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік