30 вересня 2019

Шалене читання з лайф–коучем

Один із обласних Відкритих уроків читання – 2019 в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки зібрав для «шаленого читання» учнів 9-Б класу ЗЗСО №28. Зустріч проходила з Ніною Людко, лікарем-психофізіологом, лайф-коучем, засновником Херсонської обласної ГО «Творці сучасності».

«Шалене читання» проходило в три етапи. 
Перший «Всі ми родом із дитинства…» - читачам пропонувалося відгадати три улюблених дитячі книжки гості, а потім показати персонажів із них.
Так, як пані Ніна дуже полюбляла в дитинстві читати, то у другому етапі  нашим учасникам було запропоновано змагання в швидкісному читанні одного твору, але різними мовами.
Для участі в третьому етапі зустрічі всім учасникам знадобилися їх знання творів та авторів, адже їм було запропоновано відгадати літературний твір за фрагментом. І читачі, і гість гідно справилися з усіма завданнями, демонструючи чималий читацький стаж.
Особливо цікавим була розповідь пані Ніни про лайф–коучинг, про досягнення  цілей у своєму житі. Як покращити своє психологічне відчуття, що для цього потрібно зробити і наскільки важливим є для людини література яку вона читає.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік