30 вересня 2019

Читацькі історії успіху від…

З самого ранку Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки перетворилась на  маленькі майданчики-куточки, де всі говорили про книгу, читання, бібліотеку, бо 30 вересня  - Всеукраїнський день бібліотек. Не тільки у нас, а по всій Херсонській області  сьогодні проходять відкриті уроки читання, під час яких, читачі зустрічаються з відомими та успішними людьми, які діляться своїми секретами успіху та доводять, що читання – це простий, але дієвий шлях до успіху.
На одну із зустрічей з учнями  9 класу спеціалізованої школи№30 завітав депутат Херсонської  обласної ради, меценат, лідер Громадської платформи «Добро переможе», постійний спонсор читацьких конкурсів в Херсонській області, друг нашої бібліотеки, який підтримує нас  і не тільки нас у всіх починаннях  – Юрій Геннадійович Рожков. 
Юрій Геннадійович розповідав про своє дитинство, про родину, про свої  спортивні досягнення, про читання та книги, які допомагають розвивати  та удосконалювати себе, як особистість.
Ця спокійна, врівноважена, успішна людина, протягом зустрічі, своїм власним прикладом показала, що читання - це дійсно щоденна потреба, яка формується в дитинстві і, завдяки якій, можна досягти певних висот. А ще Юрій Геннадійович мріє «стати письменником», бо дуже хоче написати книгу для майбутніх лідерів, де поділиться своїм життєвим досвідом та секретами успіху.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік