16 вересня 2019

Чарівний, підводний світ Русалоньки

Мальовнича осінь розфарбувала різноманітними кольорами і відтінками все навкруги. Ще яскраво світить у віконце лагідне сонечко, нагадуючи про літні, приємні дні веселого відпочинку. І саме в таку гожу, теплу, сонячну неділю «Читай-компанія мандрує», після літніх канікул, продовжила сезон неймовірних, фантастичних, віртуальних  подорожей неіснуючими країнами та світами. 

Цього разу, завдяки книжковому зануренню, малеча опинилася в чарівному, підводному світі Русалоньки, який придумав відомий у світі казкар - Ганс Андерсен. Відгадуючи загадки та граючи в гру «Царівну рибу передай – героя казки називай», юні мандрівники пригадали назви казок та їх відомих персонажів.

Таємнича, містична істота Оле-Лукойє, яка під пахвою носить дві парасольки, приготувала для присутніх ще одну парасольку із захоплюючими завданнями. Бажаючому пройти це випробування потрібно було показати мімікою і жестами – хто він. 
Тут були і стійкий олов’яний солдатик з балериною, і Дюймовочка, яка щойно прокинулася у квітці, і Герда, що мерзне у палаці Снігової Королеви, і гидке каченя, і король у новому бранні. 


На дошці оголошень хлопчики та дівчата шукали фото постаті, яка розповідала один із яскравих та захоплюючих уривків із своєї казки.

Закінчилося засідання переглядом мультиплікаційного фільму «Русалонька».
Наступна експедиція вирушить у похід 29 вересня об 11.00 годині до країни іграшок Джані Родарі. Тож готуйтесь та збирайтесь разом з нами у подорож на «Блакитній стрілі».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік