30 вересня 2019

Зіркові історії успіху від Нуну Арутюнової

Сьогодні на відкритому уроці читання у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки третьокласники школи № 27 почули цікаві історії від педагога-історика, громадського діяча, автора багатьох освітніх проектів Нуну Арутюнової.
Пані Нуну розповіла дітям цікаві факти про первісну людину, наскельні малюнки. Діти «писали» лист первісній людині про те, чим вони займаються, що їх цікавить та які книги вони читають.
Гостя багато подорожує і у кожному місці вивчає історію краю, знайомиться та досліджує факти з життя видатних людей. Саме про це була її розповідь –цього літа вона досліджувала творчість Лесі Українки та її матері Олени Пчілки.
Нуну розповіла, що колекціонує краватки, у її колекції їх понад тисячу, вони з різних країн та історичних періодів. 
Кожна історія від Нуну Арутюнової запам’ятається дітям надовго, можливо, стане у нагоді.
Гостя назвала дітям топ-5 книг, які їй дуже подобаються і вона перечитує їх і сьогодні. Багато хто з дітей вже читали і «Алісу в країні Див» і «Пригоди Гуллівера», а інші пообіцяли обов’язково прочитати.
Святкову зустріч прикрасили своїм виступом з піснями «Матусина казка» та «Україна – це ти і я» сестри Демидась, керівник Ольга Кузнецова.
Складайте свої історії успіху, читайте та будьте успішними.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік