26 вересня 2019

Пізнаємо, граємо, комікси читаємо!

Американці і всі любителі коміксів 25 вересня  відзначають Національний день коміксів. Сьогодні комікси читають майже всі -  підлітки, дорослі, діти, чоловіки і жінки, банкіри і студенти, їх досліджують в університетах, за їх змістом, навіть, знімають кіно. 
Дізнатися більше про цей вид мистецтв, який містить в собі і літературу і образотворче мистецтво, вирішили учні 4 – В класу спеціалізованої школи№24, які завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Завітавши до сектору документів іноземними мовами, діти з поглибленим вивченням англійської мови, дізналися проте, що комікси з'явилися в Європі, але найбільшого розвитку ця індустрія зазнала в США.
Бібліотекарі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів влаштували справжній аукціон «Жваво грай – супергероя називай», який виявив дійсних знавців і шанувальників цього жанру літератури. Також тут були представлені комікси українською.

А відділ інтернет - послуг продемонстрував механізм створення сюжетів, а саме - як поєднуються на одному аркуші і невеличкі малюнки, і коротенький текст.
Тож в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулась справжня коміксоманія, яка покликала малюків у вирій пригод разом із відомими супергероями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік