30 вересня 2019

Фантастичне ток-шоу з Анатолієм Шкаріним

Сьогодні, у рамках Всеукраїнського дня бібліотек, до Херсонської обласної бібліотеки для дітей завітав відомий український письменник Анатолій Шкарін. На творчу зустріч з автором гостросюжетних романів та трилерів завітали  учні 7-А класу ЗНЗ №57.
Покликання займатися літературною творчістю автор відчував з дитинства, коли писав невеликі оповідання про індіанців. Адже найулюбленіша книга пана Анатолія – «Останній з могікан». А серйозно почав писати тільки в зрілому віці. 
Анатолій Шкарін є одним із засновників літературного конкурсу «Притчі ХХІ століття» та керівником проекту з перекладу „Біблії” ромськими мовами.
В доробку автора 10 книжок.
На особливу увагу заслуговує постапокаліптичний роман «Ебола: шалений квест».
За книгою знято короткометражний фільм студентами Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.
Діти із  захватом подивились трейлер фільму за книгою.
У 2018 році, на 25-ому Форуму видавців у Львові роман Анатолія Шкаріна «Ебола: шалений квест» став хітом продаж  у видавництві «Книгоноша».
А також ця книга у 2018 році отримала премію  «Навиворіт» . Це перша щорічна українська літературна премія, створена підлітками, щоб відзначити найкращі підліткові книги року.
На запитання дітей, коли вийде наступна книга, Анатолій Шкарін відповів, що зовсім скоро читачі зможуть прочитати новий роман «Завтра».
З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей з автором!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік