12 вересня 2019

Херсонщина нас єднає!

Напередодні дня народження рідного міста, студенти ІІ курсу Херсонського училища культури стали учасниками краєзнавчого туру «Херсонщина нас єднає». Мандруючи своєю «малою батьківщиною», майбутні митці занурились  в історію та дізнались про найдавніших жителів Північного Причорномор’я, про заснування та розбудову міста Херсону. Учасники заходу з захопленням вгадували видатних людей, хто творив історію Таврійського краю.

Вгадали 5 природних чудес Херсонщини, які приваблюють туристів з усього світу. Студенти «піднялись» на літературний Олімп рідного краю та познайомились із творчістю Анатолія Кичинського, Бориса Лавреньова, Леоніда Марченка, Миколи Куліша, Дніпрової Чайки.
Херсонщині судилося виплекати двох космонавтів, які залишили свій автограф у Всесвіті. Подивитись  зблизька на зорі – таке доля надає обраним. Обраними стали Віталій Жолобов та Олег Атьков, якими пишається Херсонщина.
Творча юнь слідкує за політичними новинами і знає, що Херсонську облдержадміністрацію з 11 липня 2019 року очолює Гусєв Юрій Веніамінович. Він співавтор книги «Як зробити Україну успішною». Тож сподіваємося, що і Херсонщина стане успішною та процвітаючою.


Студенти, які були найактивнішими та дали  найбільшу кількість правильних відповідей, отримали дипломи.
Завідуюча відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів
Вікторія Сломчинська.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік