13 вересня 2019

На хвилях читацьких захоплень!

Чи знаєте ви, що хвилі бувають не тільки сині і морські? Бувають вони й золоті, коли колоситься стигле жито, а ще, уявіть собі, є хвилі  читацьких захоплень! Саме такі «хвилі підхопили» учнів 4 класів  ЗНЗ№54, які завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Захопленим  читанням і книгою  присутнім потрібно було не розгубитися, а «піймати хвилю» і протриматися якомога довше на її гребені. 
А саме - у Молодшому відділі, взявши участь  у етнобатлі «На майдані Пан & Пані», проявити свої знання та кмітливість  у конкурсах: «Так чи ні», «Разом, швидко, правильно», «Народ скаже, як зав’яже», «Розмовна прокачка», «Обмін ролями» та інші.
У Медіа-центрі стати справжніми шукачами пригод і поринути у захоплюючий світ об’ємних зображень.
У Секторі періодичних видань поглибити свої знання з історії створення Херсонщини, пригадати її засновників, пам’ятники та пам’ятні міста, рослинний і тваринний світ.
Завдяки грі-бродилці «Крок за кроком» у Відділі естетичного виховання малеча відчула себе справжніми співаками, мімами, художниками та акторами.

У світ новітніх технологій дітлахів покликав Відділ інтернет послуг. Запропонована гра дала змогу поглибити знання з історії виникнення комп’ютера та прослідкували  еволюцію персональних пристроїв.
Читальна зала знайомила присутніх з найрозумнішими книжками  та «шукала » серед присутніх найначитанішого.


Та на завершення четверокласникам ще й потрібно було утрималися на музичних хвилях, які ритмічно та динамічно кликали у танок.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік