09 вересня 2019

А у що було одягнене ваше літо?

8 вересня у секторі абонемента Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зібралися найактивніші учасники Програми літніх читань «Канікули з книгою-2019», котрі зустрілися для урочистого закриття канікулярного сезону та підведення підсумків. А цього літа більше 50 читачів стали учасниками розважально-пізнавальної гри-косплей «Книголенд: країна літературних героїв».

Читачі досліджували у що були одягнені головні герої прочитаних книг, які костюми і аксесуари стали їх візитною карткою, а потім вели читацькі щоденники, писали про свої дослідження відгуки, а ще  створювали малюнки, поробки і презентації.


Свято було проведено у стилі літературного косплею, учасники об’єднались у дві команди, «капелюшок» та «смокінг», відповідно до назви на дівчачу і юнацьку команди, і змагались у  знанні одягу літературних героїв, відгадуючи їх за втраченими елементами та аксесуарами. А ще вправлялися у знанні прислів’їв та приказок, що пов’язані із вбранням. Цікавим виявилось завдання співставити сучасну назву одягу з відповідною картинкою, а ще намалювати, і показати без слів загадковий образ, і на завершення, дівчата і юнаки, переодягнувшись у різноманітні костюми, фотографувались командами.


Фіналістами цього літа стали:
Анна Вініченко, учениця 9-А класу, Гімназії №6;
Заріна Теременко, учениця 5-Г класу, ЗОШ №32;
Святослав Теременко, учень 9-Г класу, ЗОШ №32;
Олександра Наік, учениця 6-Б класу, ЗОШ №14;
Каріна Баласанова, учениця 6-Б класу, ЗОШ №46;
Ярослав Авдєєв, учень 6-Б класу, ЗОШ №14;
Михайло Дереш, учень 6-Б класу, Гімназії №3;
Дар’я С’єдугіна, учениця 5 класу, ЗОШ №28;
А переможцями цього року стало два учасника:
Аліна Глазкова, учениця 8-В класу Гімназії №6, і Дмитро Татаровський, учень 6-В класу  ЗОШ №46. Вітаємо!!!


А в цей день перемогла, звичайно, дружба, гумор і фантазія, адже неповторне літо наших читачів було одягнене у яскраві вбрання різноманітних героїв, цікаві книги і захоплююче читання.

Дякуємо, що провели його разом з нами!
Далі буде ще цікавіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік