09 вересня 2019

Завершальна пригода «Мисливців за бібліоскарбами» !

Щоліта, під час програми «Канікули з книгою»,   відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки перетворюється на особливий світ, сповнений пригод, чудових мандрівок, приємних несподіванок та книжкових див.
Цього разу ми перетворили наших читачів на бібліопіратів і запропонували їм вирушити у захоплюючу та сповнену пригодами мандрівку  Книжковим океаном у пошуках найцінніших скарбів читача – КНИЖОК!
З кожним днем маленькі флібустьєри книжкових морів наближалися до найочікуванішого порту – Підсумкового квесту,  який відбувся  8 вересня у вже улюбленій всіма кают-компанії молодшого відділу нашої книгозбірні.
У святковій обстановці ми згадали найприємніші та найкумедніші моменти наших зустрічей. Та перш ніж вирушити на пошук найціннішого скарбу – нагород за активність, «пірати і піратки» доводили, що вони протягом літніх канікул не байдикували, а ретельно пройшли всю підготовку у школі бібліопіратства.
Вони закидували кільця на гак, ходили по мотузці із зав’язаними очима, рухалися беззвучно з дзвіночками на нозі та «виживали» на безлюдному острові харчуючись солодкими хробачками.
Пошуки частинок мапи під час квесту додав напруги.  Адже була зустріч із морськими чудовиськами, розплутування вузлів, рятування людей за бортом, піратські танці та караоке-студія. Та щоб відкрити знайдену скриню,
потрібен  був ключ. А щоб його здобути, діти лопали кульки будь-яким кумедним способом і шукали у них  сім піратських монет із літерами, з яких склали слово, яке дозволяло викупити у ведучої необхідний атрибут.
Тож, подолавши довгий і сповнений пригод шлях, нарешті було визначено абсолютних переможців  бібліопіратських перегонів . Ними стали Атаназевич Валерія та Андрієць Єлизавета. Також отримали свої дипломи та нагороди  усі інші  активні  читачі-скарбошукачі. 
І, як заведено у справжніх піратів, наша пригода завершилась частуванням. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік