04 вересня 2019

Time-management для успішного початку навчального року

30 серпня, в передостанній день літніх канікул наші відвідувачі CoolSpeaking Club зібрались в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», щоб поспілкуватися з нашими американськими волонтерами про планування свого дня, або time-management.
Чи важливо бути організованим? Цю тему ми намагалися всебічно розкрити під час зустрічі клубу СoolSpeaking. По-перше, ми поговорили про розпорядок дня та основні задачі, які нам необхідно виконати  протягом дня, а потім склали список цих дій на дошці. Діти, спілкувалися один з одним виключно англійською мовою. Задавали питання про предмети у школі, щоденні справи та плани на проведення дозвілля у вільний час.
Наші американські волонтери  Райан Сантеро і Трой Бертон поділилися порадами щодо планування свого робочого часу. Дітей розділили на три групи і дали завдання скласти список справ на день, розділивши справи на дві колонки – важливі і пріоритетні, та справи які є і гнучкі і менш пріоритетні. Також дали кілька порад про те, як бути більш організованими протягом навчального року, як планували свій день з користю і раціонально розподіляти свій час.
Це була остання зустріч цього літа, але ми продовжимо збиратися протягом року. Завдяки американським гостям ми можемо із задоволенням вивчати англійську мову.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік