14 липня 2021

Країна казок

Анімаційне кіно є одним з ефективних інструментів розвитку і виховання дитини. Мультфільми вчать доброті, толерантності, чуйності, розвивають мислення і пам'ять, фантазію та творчі здібності дитини, формують здатність до співпереживання, уявлення про добро і зло, вчать справлятися з труднощами і страхами. 

Завітавши сьогодні до відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, маленькі читачі поринули у світ анімації, казкових персонажів та улюблених історій, знайомих їм із раннього дитинства. 

На дітей чекало багато різноманітної інформації: вони довідалися про історію та види анімації, подивилися перші мультфільми: «Фантасмагорія» та «Цирк ліліпутів», дізналися  про видатних особистостей, що працювали в цьому напрямку.

Цікавими завданнями для присутніх стали вікторина та загадки, а ще діти всі разом пригадували героїв  улюблених мультфільмів по смайликах, опису та стоп - кадру.

Зарядившись позитивом читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки почали вимишляти та власноруч робити своїх власних персонажів, аби створити свій особистий міні-мультфільм. Під час такого захоплюючого заняття хлопчики та дівчата переконалися, що отримувати задоволення можна не тільки  від перегляду цих кумедних мульт історій, а ще й самостійно працюючи над їх створенням. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік