20 липня 2021

В морські глибини поринали...

Літньою спекою не злякати справжніх екстремалів! Саме тому сьогодні 22 мандрівника вирушили у віртуальну експедицію водними просторами.
На початку маршруту діти пригадали відомі їм плавучі засоби, які використовують для водного туризму. Згадали про рафти, каяки, каное, батискафи, тримарани, вітрильники, а бібліотекар більш детально розповіла про легендарний барк «Товариш» - вітрильник, який 12 разів здійснив навколосвітню подорож, а базувався тривалий час у нас в Херсоні - як навчальне судно.
Екстремали стали активними учасниками «пізнавального дайвінгу», під час якого дізналися неймовірні факти про кальмарів, восьминогів, китову акулу, мідії, піраній, лангустів та інших мешканців морів та океанів.

Наступним етапом «занурення» стала морська експрес-вікторина. Юні дослідники глибин знайшли відповіді на такі складні запитання:
- при якій температурі замерзає морська вода?
- скільки морів є на планеті Земля?
- яка максимальна висота морських хвиль?
- яке місто виявили вчені-археологи в Чорному морі? ...
Кращими знавцями під час морської експедиції стали Богдан Глазков та Юрій Асанов, які продемонстрували відмінні знання та неймовірну жагу до перемоги! А в подарунок лідери-екстремали отримали книги «Смак олімпійського золота».

Після неймовірних пригод «морські вовки» вийшли на берег. На привалі за традицією пили корисний трав’яний чай, ласували смаколиками та розважались під час гри «Морські істоти».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік