19 липня 2021

День пікніка у вигаданій країні

Так-так, сьогодні в бібліотеці День пікніка у вигаданій країні.  І щоб сховатися від спеки, влаштували пікнік в прохолодних стінах бібліотеки: намет, пуфи, багаття, звуки природи та безліч розважальних, рухливих ігор чекали на учасників літніх читань.

Тільки но влаштувавшись на імпровізованій галявині, на нас «налетіли бджоли», хлопці-сміливці намагалися їх прогнати, але ті виявилися дуже спритними, було вирішено їх ловити, довелося добре постаратися, щоб все ж таки «позбутися» надокучливих бджіл. 


Ідеальною розвагою для активного відпочинку учасників була гра «М’яч передай, впасти не дай»: в ній змагалися одночасно дві команди, вишикувавшись у колони, на швидкість, передавали м’яч один одному через голову. Така гра розвиває волю до перемоги, спритність і лідерські риси. 


Не менш захоплюючим був конкурс «Лімбо» - учасник повинен прогнутися назад і пройти під мотузкою, не торкаючись її. Поступово відстань мотузки від землі зменшується на кілька сантиметрів, тому учасник змушений звиватися. Дівчатка, одягнувши гавайські атрибути, почали змагатися, але змагання швидко переросло в запальні танці.

Гра «Сліди дракона», в якій змагалися дві команди, ми не змогли визначитися з переможцем, тому «перетягування канату» було вирішальним змаганням. 


Після закінчення заходу на дітей чекало смачне частування. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік