30 липня 2021

Акварельне натхнення

Світ, який нас оточує, наповнений найрізноманітнішими кольорами, і кожен його бачить по-своєму. Читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на черговій зустрічі в арт-майстерні спробували зобразити його на папері веселково, за допомогою акварелі. Саме акварель таїть в собі багато секретів, адже малювати нею одночасно і легко, і складно.




Про такі «секретики» юні художники можуть дізнатися у вчителів - наймудріших книг та досвідчених майстрів пензля. Саме з книгами про мистецтво малювання  познайомила дітей бібліотекар відділу естетичного, а також запропонувала пограти в настільну гру з образотворчого мистецтва «Кольорик», у якій треба проявити не тільки знання, а й фантазію та уяву.


А гостя, пані Ганна, психолог і арт-терапевт, провела для учасників мистецького заходу цікаві розминки для пальчиків, швидковправи на знання кольорів. Тепер незвичайні «математичні» равлики нагадують дітям, що вчитися можна весело. Творча гра «Зайчик тікає від Лисички» перетворила чистий аркуш паперу на безліч різнокольорових ліній, які створюють різнобарвні пейзажі. Творча атмосфера надихнула дітей на створення нових картин природи на папері.



Якщо ви, юні друзі, хочете збагатити свої знання в різних галузях, тоді гайда до бібліотеки, адже до кінця літа ще цілий серпень, наповнений творчістю, цікавими зустрічами, знайомствами з письменниками та книгами, пригодами та, звичайно, спілкуванням з однолітками.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік