28 липня 2021

Літні олімпійські ігри в бібліотеці

Увага всього світу прикута нині до Олімпіади-2020, яка відбувається в Токіо! А в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки розгорнулись масштабні "олімпійські ігри" для вихованців оздоровчого табору «Сонечко».  У кожному відділі книгозбірні на завзятих спортсменів чекали різноманітні  завдання-змагання, з якими діти чудово впоралися та отримали заслужені нагороди. 

Неймовірні пригоди розпочалися для дітей у рожевій залі, де вони вправлялися в «синхронних танцях».  На «музичній галявині» діти відтворювали складні па, та заробляли казкові бали.

В читальній залі діти стали учасниками захоплюючого футбольного марафону. Спочатку пройшли випробування  на знання правил та продемонстрували свої футбольні таланти, під час виконання практичних занять.


У відділі інтернет–послуг діти стали справжніми кіберспортсменами. Вони занурювалися у віртуальні світи та демонстрували швидкість, реакцію та гостроту розуму.

У світ мистецтва юні дослідники занурилися через лінзи навігаційних та оптичних приладів, які на сьогодні активно використовуються у деяких видах спорту. 

Справжній інтелектуальний бейсбол захопив дітей з першої подачі у секторі документів іноземними мовами. В категорії «Спорт» учасники загань проявили кмітливість, ерудицію та називали різні спортивні терміни англійською.

У медіа-центрі наші майбутні олімпійці затамувавши подих, переглядали найкращі виступи українських чемпіонів – переможців олімпіад різних років.


Тож сподіваємось, що у вихованців табору «Сонечко» залишились незабутні враження про «Олімпійський день» в бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік