01 липня 2021

Пластиліновий день

Напевно, не існує такої людини, яка б не ліпила щось з пластиліну. Ця річ популярна не тільки серед дітей, але і серед скульпторів. 

Ліплення – це не тільки задоволення, а й праця, дослідження, пізнання, розвиток. А пластилін - це чудовий матеріал для творчості. Створення з нього різноманітних іграшок для дітей і всієї родини стає одним із видів арт-терапії.

До вас в руки потрапив пластилін, а ви не знаєте, що з ним робити? Не  хвилюйтесь! Є маса варіантів! Це не тільки ліплення. Його можна використовувати для малювання на папері або картоні. Можна робити картини на прозорому склі, можна обмазати картонку або скляну баночку пластиліном, а потім викладати на ньому візерунки з гречки, рису, гороху, квасолі, намистин, блискіток, з усього, що прийде в голову.  

Так, в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки у відділі естетичного виховання 30 червня відбувся справжній пластиліновий день. 

Кожен, хто завітав в цей день до майстерні, мав змогу відвідати космічний простір та познайомитись з прибульцями, подивитися еволюцію літаючих об’єктів, які були зафіксовані, а також дізналися цікаві факти: що першими про викрадення інопланетянами заявило подружжя на прізвище Хілл. Свідчення подружжя повністю збігалися, попри те, що опитували їх окремо і під гіпнозом, а також, що в сучасному світі є офіційні організації, що займаються пошуком і вивченням НЛО. Всі разом діти розгадували загадки пов’язані з прибульцями, космосом, кометами, метеоритами.


А потім створювали своїх власних інопланетян та незвичайні літаючі об’єкти, реалізовуючи свої фантазії.  


День закінчився на позитиві. Створивши вернісаж пластилінових робіт всі отримали задоволення, гарний настрій, незабутні емоції та сподівання на наступну зустріч.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік