14 липня 2023

Майбутнє України. Хмаринка мрій

Українці вірні діти Батьківщини. Із покоління в покоління передавали національно-культурні традиції наших предків. Ми є частиною багатовікової історії боротьби за незалежність і повинні пам’ятати та з повагою ставитися до минулого, адже воно є фундаментом майбутнього: історія, видатні постатті, національні та культурні традиції України. Безсмертний вислів Максима Рильського є тому підтвердженням: «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани». Саме історія розповідає нам, який нелегкий шлях становлення пройшла Україна.
Як добре ви знаєте історію? Пропонуємо вам взяти участь у вікторині та перевірити свої знання: https://learningapps.org/view31211755
Обирайте категорію та слідуйте за вказівками.
Зараз Україна переживає не найкращі часи, але ми впевнені, що здолаємо усі незгоди. Віримо в нашу армію і докладаємо максимум зусиль, щоб в майбутньому наша країна жила в мирі та єдності. Кожен українець мріє про краще майбутнє нашої держави. Тож пропонуємо вам написати свої побажання для України, якою ви б хотіли бачити її в майбутньому. Переходьте за посиланням або відскануйте QR-код та впишіть свої мрії.
Або переходьте за посиланням: https://ahaslides.com/RSRPG
Пам’ятайте, в єдності наша сила!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік