03 липня 2023

Читацький «recommendation»

Дорогі друзі, літо - це найкраща пора для мандрівок, поїздок, туристичних походів і просто прогулянок новими містами. Ми впевнені, що багато з вас просто обожнює подорожувати. Мандрівники бувають різні, одні спонтанно беруть рюкзак і їдуть підкорювати нові місцини, а інші, складають маршрут подорожі, заздалегідь бронюють житло, обираючи бажані для відвідування визначні місця та туристичні об’єкти.

Ми пропонуємо вам здійснити віртуальну мандрівку-гру нашою дивовижною незвіданою Україною у якості не просто туриста, а туриста-читача. Відповідайте на різноманітні питання онлайн-гри та дізнавайся читацький «recommendation», що цікавого прочитати влітку.

Перша читацька подорож  буде містами України. Встанови на карті України на активну «позначку» міста чи місцевості відповідну книгу, у якій події відбуваються саме там.

                                    

Встановленні пам'ятники відомим літературним героям в Україні завжди притягують увагу і місцевих жителів і туристів, фото або селфі їх фоні просто обов'язкове для кожного мандрівника. Швидше переходь до гри та дізнавайся, де «живе» твій улюблений герой.

                                   

Україна прекрасна і незабутня, але досі для більшості незвідана, спробуй відгадати по світлинам унікальні туристичні та природні об’єкти.

               

Подорожі, пригоди, таємниці- це обов’язкові «атрибути» для читання влітку, тому наступна гра для справжніх мандрівників-авантюристів!

                

Сподіваємось, що ви вже визначились, куди поїдете після Перемоги.

А поки, читайте книги про дивовижні подорожі, мрійте відвідати  нові дивовижні місця та відкривайте для себе нову незвідану Україну, адже ви того варті!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік